Kommunalrådet hälsar välkommen

En man med glasögon och blå jacka

Varmt välkommen hem!

Jag hoppas att allt har gått bra i samband med flytten och att du är något sånär installerad i din nya boendemiljö.

Vi på Säters kommun är angelägna om att du som bosätter dig i vår kommun känner dig väl mottagen. Vi vill därför försäkra oss om att du får den information och hjälp du behöver. Vi är ju en relativ liten kommun och närheten mellan olika aktörer är en styrka som vi värnar om. Detta ska du dra nytta av som kommuninvånare. Har du frågor eller funderingar vill vi gärna att du hör av dig, så att vi kan hjälpa dig. Den bygd som du har flyttat till präglas av både småstad och landsbygd.

Här kan du bo vackert och lugnt men ändå ha aktiviteter, utbildning och arbete inom räckhåll. Vi är stolta över det föreningsliv och engagemang som finns i kommunen. Har du inte redan gjort det så kommer du att upptäcka att vår kommun och den region vi tillhör har mycket att erbjuda.

Vi hoppas att du vill vara delaktig i den gemenskap som vi erbjuder. Då kommer du att finna att Säters kommun är ett trivsamt ställe att bo på.

Än en gång, varmt välkommen!

Mats Nilsson, kommunalråd

Kontakta oss

När du kontaktar oss är det Säters kommuns kundtjänst som tar hand om dina frågor. Om du vill prata med en särskild person eller avdelning kan vi koppla dig vidare.

Öppettider

Måndag–fredag (lunchstängt 12.00 - 13.00): 08.00 - 16.15

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Mejla oss

Skicka ditt mejl till kommun@sater.se.

Ring oss

Prata med oss på tfn 0225-55 000.

Besök oss

Besök oss på Rådhuset, Åsgränd 2, Säter.