Säters kommuns sociala medier

En del av Säters kommuns verksamheter använder sociala medier för att kommunicera. Här hittar du länkar till de sociala mediekonton och profiler som Säters kommun ansvarar för.

Du är välkommen att göra inlägg, lägga upp bilder, ställa frågor eller kommentera. Observera att din kommentar är en allmän handling och kan komma att diarieföras.

Vi vill ha ett trevligt klimat. Håll dig till ämnet i diskussionstråden. Inlägg, kommentarer och annat som omfattas av sekretess, strider mot lag eller på annat sätt är stötande, kränkande eller olämpligt tas bort från sidan. Spam och företagsreklam är inte heller tillåtet och kommer att tas bort.

Våra sociala medier administreras av olika personer i vår organisation. På denna sida håller vi på att bygga upp information om varje sida eller konto. Du kan alltid komma i kontakt med ansvarig för en sida eller konto genom att skicka e-post till kommunikation@sater.se

Kontaktuppgifter till dataskyddsombudet hittar du på kommunens webbsida Behandling av personuppgifter.

Läs mer på kommuns webbsida Riktlinjer för sociala medier.

Kontakta oss

När du kontaktar oss är det Säters kommuns kundtjänst som tar hand om dina frågor. Om du vill prata med en särskild person eller avdelning kan vi koppla dig vidare.

Öppettider

Måndag–fredag (lunchstängt 12.00 - 13.00): 08.00 - 16.15

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Mejla oss

Skicka ditt mejl till kommun@sater.se.

Ring oss

Prata med oss på tfn 0225-55 000.

Besök oss

Besök oss på Rådhuset, Åsgränd 2, Säter.