Myrstacken

Vår målsättning är trygga och glada barn som har roligt och trivs på förskolan. I vårt tema ”Att vara en bra kompis” pratar vi mycket om hur man ska vara emot varandra och att alla måste respektera när kompisen säger Nej! eller Stopp! både när det gäller knuffar och kramar. (Ska man kramas ska bägge vilja).

Vi fokuserar på leken, genom den får barnen möjlighet att utveckla fantasi, inlevelse, kommunikation och lär sig samarbeta och lösa problem.

Varje vecka har vi organiserad verksamhet som skapande, rörelse, experiment och utflykter till bl.a. skogen och idrottsplatsen. Vi har ett tematiskt arbetssätt där vi planerar aktiviteter efter barnens intressen och våra styrdokument.

Just nu bygger barnen mycket med olika material. Det har gjort oss nyfikna att följa ett riktigt bygge som vi har på nära håll. Vi har också läsgrupper där vi läser sagor, rim och ramsor mm. där barnen är indelade i grupper efter mognad.

Kontaktuppgifter till Myrstacken

Telefonnummer: 0225-55 270
Mejladress: myrstacken@edu.sater.se

Kontakta oss

När du kontaktar oss är det Säters kommuns kundtjänst som tar hand om dina frågor. Om du vill prata med en särskild person eller avdelning kan vi koppla dig vidare.

Öppettider

Måndag–fredag (lunchstängt 12.00 - 13.00): 08.00 - 16.15

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Mejla oss

Skicka ditt mejl till kommun@sater.se.

Ring oss

Prata med oss på tfn 0225-55 000.

Besök oss

Besök oss på Rådhuset, Åsgränd 2, Säter.