Jobba hos oss

Vi som jobbar för Säters kommun är en brokig samling människor som gillar att göra våra jobb för Säterborna. Att jobba i Säters kommun är att göra skillnad – på riktigt! Bli en av oss!

Aktuella jobb

På kommunens webbsida Lediga jobb hittar du de lediga tjänster som kommunen har för tillfället. Du kan också hålla dig uppdaterad om lediga tjänster genom att följa Säters kommun på Facebook eller kommunens sociala nätverk Linkedin.

Så här söker du jobb i Säters kommun

Du söker jobb i kommunen genom att registrera ditt cv i kommunens rekryteringsverktyg Webcruiter och därefter aktivera jobbagenten i systemet. Genom att registrera dig får du meddelanden via e-post varje gång vi utlyser en tjänst som motsvarar dina önskemål.

Observera att vi endast tar emot digitala ansökningar.  Din digitala ansökan lämnar du där det står ”Sök jobbet här”, i slutet av våra platsannonser i Webcruiter.

Vi tar inte emot spontanansökningar.

Det här förväntas av dig som medarbetare i Säters kommun

Utöver att fullfölja ditt uppdrag förväntas du följa de lagar, regler och riktlinjer som följer av din anställning hos oss. Du förväntas även stå bakom och följa vår värdegrund i dina möten med säterbon, arbetskamrater och andra, där du är:

  • stolt att utföra det arbete du utför
  • äkta i ditt bemötande
  • tillgänglig och serviceinriktad
  • engagerad i det du tar dig för
  • respektfull mot alla du möter.

Kontakta oss

När du kontaktar oss är det Säters kommuns kundtjänst som tar hand om dina frågor. Om du vill prata med en särskild person eller avdelning kan vi koppla dig vidare.

Öppettider

Måndag–fredag (lunchstängt 12.00 - 13.00): 08.00 - 16.15

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Mejla oss

Skicka ditt mejl till kommun@sater.se.

Ring oss

Prata med oss på tfn 0225-55 000.

Besök oss

Besök oss på Rådhuset, Åsgränd 2, Säter.