Kontakta näringslivsenheten

Har du frågor och funderingar kring ditt företagande? Vi är vägen in till kommunen och till andra företagsorganisationer för dig som företagare. Vi hjälper dig att hitta rätt i frågor om tillstånd, mark, lokaler, företagsnätverk och annat som är viktigt för din verksamhet. Välkommen att kontakta oss!

Boka lotsmöte

Har du frågor som rör olika områden kan du vid ett och samma möte få svar. Det kan till exempel handla om: plan- och bygglov, miljöbestämmelser, livsmedelsfrågor eller andra frågor. Vid lotsmötet får du träffa rätt personer inom kommunen utifrån dina frågor. Kontakta oss för att boka ett lotsmöte så ordnar vi ett möte med just de personer och organisationer som ditt ärende kräver. Denna tjänst är kostnadsfri. Se mer på kommunens webbsida om lotsmöten.

Boka företagsbesök

Vill du som företagare lyfta aktuella frågor från din verksamhet direkt till politiker och tjänstepersoner? Vill du som företagare få besök av oss i Säters kommun? Vid ett företagsbesök kan du diskutera kommunala frågor som rör ditt företagande. Det kan vara till exempel utveckling av ditt företag, kommunens service eller etablering av företag i kommunen. Dialogen behövs för att Säter ska fortsätta utvecklas som företagarkommun. Är du intresserad av ett besök? Hör av dig till oss så bokar vi en tid!

Kontakta oss

När du kontaktar oss är det Säters kommuns kundtjänst som tar hand om dina frågor. Om du vill prata med en särskild person eller avdelning kan vi koppla dig vidare.

Öppettider

Måndag–fredag (lunchstängt 12.00 - 13.00): 08.00 - 16.15

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Mejla oss

Skicka ditt mejl till kommun@sater.se.

Ring oss

Prata med oss på tfn 0225-55 000.

Besök oss

Besök oss på Rådhuset, Åsgränd 2, Säter.