Sälja eller avveckla företag

Funderar du på att sälja ditt företag, överlåta till dina barn eller en anställd? Det kan självklart finnas flera skäl till varför du väljer att sälja eller avveckla ditt företag. Det kan vara dags att gå i pension, starta annan verksamhet eller att bli arbetstagare. Oavsett anledning finns det många saker att fundera över och det är värdefullt att i god tid börja titta på ett ägarskifte av ditt företag. Du kan läsa mer på Verksamts webbplats.

Råd och stöd vid avveckling och ägarskifte

Det finns kostnadsfri rådgivning och kunskap att få om ekonomiska och juridiska delar i processen samt även stöd kring de mjuka frågorna och de emotionella värdena.

  • Almi Ägarskifte fungerar som ett bollplank, ofta med frågor kring familjen och företaget med utgångspunkt i ägarens egna värderingar och inspel från flera olika experter vid ägarskiften, så som jurist, revisor, företagsmäklare och bank. Vid ett första möte kan de guida dig genom processen och diskutera olika ägarskifteslösningar utifrån din situation och dina värderingar. Läs mer på Almis webbplats och vänta inte med att ta kontakt med en rådgivare för kostnadsfri rådgivning.

Annonsera lokaler och mark kostnadsfritt

Vi samarbetar med Objektvision som är Sveriges största marknadsplats för kommersiella lokaler, fastigheter, företag och mark. Samarbetet innebär att du som fastighetsägare kostnadsfritt kan annonsera dina kommersiella objekt på Objektvision genom vårt kommunavtal. Mer information finns på kommunens webbsida Lokaler och mark.

Kontakta oss

När du kontaktar oss är det Säters kommuns kundtjänst som tar hand om dina frågor. Om du vill prata med en särskild person eller avdelning kan vi koppla dig vidare.

Öppettider

Måndag–fredag (lunchstängt 12.00 - 13.00): 08.00 - 16.15

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Mejla oss

Skicka ditt mejl till kommun@sater.se.

Ring oss

Prata med oss på tfn 0225-55 000.

Besök oss

Besök oss på Rådhuset, Åsgränd 2, Säter.