Mat i Skäve AB är nominerade till Årets Nyföretagare

Näringslivsenheten presenterar stolt: De nominerade, del 3.
Inför de utmärkelser för 2022 som delas ut vid årets Företagarfest den 18 mars vill vi i en serie korta reportage presentera resultaten av  jurygruppernas arbete.

-Se där, så kul! svarar Emma Bergqvist, Mat i Skäve AB, när jag når henne med beskedet att hon är en av tre nominerad till utmärkelsen Årets Nyföretagare.

Förra året var ni ett av tre företag som var nominerade till Årets Unga Företagare och nu är det dags för ännu en nominering. Då gjorde vi en djupdykning i hur Mat i Skäve kom till, läs gärna artikeln här: Restaurangen, Skedvi Bröd, är nominerade till Årets Unga Företagare | Säter kommun (sater.se) , sedan dess har ett år gått, hur har det året varit?

– Riktigt bra tycker jag, en intensiv sommar med många gäster och så vår andra höjdpunkt som är december med julbord som också lockade många hit till Skedvi.
Det är hela tiden en utmaning att kunna intressera olika målgrupper.

Vad gör du just nu?

-Nu preppar vi lunch och återhämtar oss efter helgens avsmakningsmeny då Magnus Ollas från Bruntegården i Rättvik var här och gästspelade. Det var vårt första gästspel för i år, det var riktigt roligt och inspirerande. Och fantastiskt att så många kommer hit och deltar.

Hur ser det ut med personal, det brukar vara en trång sektor?

-Vi har flera kvar sedan vi startade och det känns bra, de är riktigt varma i kläderna nu. Nu börjar vi leta sommarpersonal så har du något på lut så be dem höra av sig, säger Emma.

Stort lycka till framöver!

-Tack!

Kontakta oss

När du kontaktar oss är det Säters kommuns kundtjänst som tar hand om dina frågor. Om du vill prata med en särskild person eller avdelning kan vi koppla dig vidare.

Öppettider

Måndag–fredag (lunchstängt 12.00 - 13.00): 08.00 - 16.15

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Mejla oss

Skicka ditt mejl till kommun@sater.se.

Ring oss

Prata med oss på tfn 0225-55 000.

Besök oss

Besök oss på Rådhuset, Åsgränd 2, Säter.