Välkommen till nya sater.se!

Nu har vi lanserat en ny version av Säters kommuns webbplats. Webbplatsen är uppdaterad i samarbete med företaget Knowit medan innehåll är producerat och samordnat internt.

Du kommer att känna igen strukturen på vår nya webbplats men den är nu genomarbetad med förbättrad tillgänglighet.

Förbättrad tillgänglighet

Vi har arbetat med att skapa en tillgänglig webb som följer Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service (DOS-lagen). Med tillgänglig menar vi exempelvis hur vi har utformat rubriker, hur vi skriver våra länkar, hur vi navigerar på webbplatsen samt säkerställer att kontraster på till exempel bilder är tillräckliga.

Vi följer språklagen

Vi har också jobbat igenom texterna så att vi använder klarspråk. Klarspråk innebär att skriva och formulera sig så att läsaren förstår så mycket och enkelt som möjligt. Enligt språklagen är det ett krav att myndigheter, kommuner, regioner och andra offentliga organ använder klarspråk.

Vi fortsätter förbättra webbplatsen och vill gärna ha din hjälp

Kommunens webbplats är en prioriterad kanal och viktig för kommunens dialog med invånare och besökare. En webbplats blir aldrig riktigt klar. Efter lanseringen kommer vi att fortsätta arbetet med att förbättra innehåll och funktioner.

Att lansera en ny version av en webbplats är ett omfattande arbete. Därför kan det finnas fel och brister på sajten som vi ännu inte hunnit upptäcka själva. Hittar du något som inte fungerar? Hör av dig till oss på kommunikation @sater.se.

Vi hoppas att du ska tycka om resultatet!

Kontakta oss

När du kontaktar oss är det Säters kommuns kundtjänst som tar hand om dina frågor. Om du vill prata med en särskild person eller avdelning kan vi koppla dig vidare.

Öppettider

Måndag–fredag (lunchstängt 12.00 - 13.00): 08.00 - 16.15

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Mejla oss

Skicka ditt mejl till kommun@sater.se.

Ring oss

Prata med oss på tfn 0225-55 000.

Besök oss

Besök oss på Rådhuset, Åsgränd 2, Säter.