Utbildningar för handels- och serviceföretag

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Nu kan du som företagare inom handels- och servicenäringen delta kostnadsfritt på fyra olika utbildningar via vårt projekt Ökad handelskraft och samverkan.

Utbildningstillfällena kommer att hållas så lokalt som möjligt i Säters kommun i grupper om ca 10 deltagare. Skicka redan nu en intresseanmälan till kjell.bergqvist@fbregionen.se.

Utbildning: Digital marknadsföring, Grund. Två halvdagar.

Få insikt i hur digital marknadsföring hänger ihop och hur möjligheterna ser ut. Vi anpassar upplägget efter er kunskapsnivå, och de specifika förutsättningar som gäller för aktuell bransch och verksamhetstyp. Vi ser alltid till att hålla en övergripande strategisk nivå, och samtidigt förse deltagarna med konkreta tips, råd och strategier som går att agera på direkt. Utbildare är Jessica Engström och Erik Nyström.

Läs mer om utbildningen här. Anmäl ditt intresse till kjell.bergqvist@fbregionen.se.

Utbildning: Digital marknadsföring, Påbyggnad. 1 halvdag.

Här är det deltagarens företagande, den egna uppfattningen om företaget och kunderna som utforskas och synas. Fram med spaden. När du grävt gropen tillsammans med Erik, får du hjälp att sätta en ny grundstomme. Du kommer att ifrågasättas, men du kommer också känna att taket höjs och att det tillförs mer syre till resonemangen. En del kommer vara sig likt, men du kommer att se ditt företag och framtiden ur delvis nya perspektiv. I slutet av denna fördjupning kommer du att känna en ökad positiv energi och motivation att fortsätta utvecklas. Utbildare är Erik Nyström.

Läs mer om utbildningen här. Anmäl ditt intresse till kjell.bergqvist@fbregionen.se.

Utbildning: Utveckla din webbplats. 1 halvdag.

Få grepp om vilka olika parametrar som påverkar besökarens förtroende, positivt och negativt. Konkreta tips, råd och strategier som går att agera på direkt, med exempel från deltagarnas egna webbplatser. Vi går även igenom olika typer av mätning, som Google Analytics, Wincher och Hotjar. De som deltagit i utbildningen har sedan också möjlighet att boka fördjupad företagsrådgivning. Utbildare är Erik Nyström.

Läs mer om utbildningen här. Anmäl ditt intresse till kjell.bergqvist@fbregionen.se.

Utbildning: Utveckla din fysiska butik. Två halvdagar.

Två halvdagsutbildningar samt möjlighet till individuell uppföljning/rådgivning. Här får du kunskap inom varuexponering, butikskoncept och kundupplevelser, kundströmsanalys, stilgruppering, attraktiva skyltfönster, butikskommunikation, butikslayout, kampanjer och röd tråd, kommersiell kalender samt belysning. Utbildare är Maliin Stoor.

Läs mer om utbildningen här. Anmäl ditt intresse till kjell.bergqvist@fbregionen.se.

Kontakta oss

När du kontaktar oss är det Säters kommuns kundtjänst som tar hand om dina frågor. Om du vill prata med en särskild person eller avdelning kan vi koppla dig vidare.

Öppettider

Måndag–fredag (lunchstängt 12.00 - 13.00): 08.00 - 16.15

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Mejla oss

Skicka ditt mejl till kommun@sater.se.

Ring oss

Prata med oss på tfn 0225-55 000.

Besök oss

Besök oss på Rådhuset, Åsgränd 2, Säter.