Stora Skedvi för- och skolenhet ordnar aktiviteter under beredskapsveckan

Under fredagen 27 september uppmärksammar Stora Skedvi för- och skolenhet beredskapsveckan. Fritidspersonalen har ordnat med aktiviteter på skolgården. Här bjuds det på tallbarrste, vatten renas med mossa, man reser tält och man får gå en tipspromenad kopplat till kris och beredskap.

Samhällsbyggnadsförvaltningen på Säters kommun har kört hit sin kokvagn. Där kommer mos och korv serveras till lunch för barn och personal.

Beredskapsveckan är en temavecka och kommunikationsinsats som arrangeras vecka 39 varje år. Veckan leds av MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap). Vill du veta mer om vad beredskapsveckan innebär kan du läsa mer på Länsstyrelsens webbplats.

Personal i Stora Skedvi skola sitter vid en bänk på skolgården

Kokvagnen bjuder på korv och mos till alla barn och personal på Stora Skedvi skolaBarn och personal på Stora Skedvi skola reser tältPersonal på Stora Skedvi skola visar hur man renar vatten

Kontakta oss

När du kontaktar oss är det Säters kommuns kundtjänst som tar hand om dina frågor. Om du vill prata med en särskild person eller avdelning kan vi koppla dig vidare.

Öppettider

Måndag–fredag (lunchstängt 12.00 - 13.00): 08.00 - 16.15

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Mejla oss

Skicka ditt mejl till kommun@sater.se.

Ring oss

Prata med oss på tfn 0225-55 000.

Besök oss

Besök oss på Rådhuset, Åsgränd 2, Säter.