Seniorkul

Inbjudan till Seniorkul 65+

Start den 3 september kl 10.00-11.30

Vi har glädjen att i höst kunna erbjuda Seniorkul i Säters kommun. En kostnadsfri aktivitet för dig som är pensionär och behöver hitta nya och roliga sätt att röra dig. Få nya vänner eller hitta tillbaka till gamla.

Du kommer att få prova olika idrotter och träningsformer. Aktiviteter som erbjuds av kommunens idrottsföreningar och andra organisationer.

Målet med Seniorkul är att få en ökad motivation att röra på sig, hitta nya träningsformer utifrån egna förutsättningar, lära sig nya saker och ha roligt på vägen.

Upplägg

Seniorkul pågår under tio veckor med start 3 september och slutar den 7 november. Vi kommer träffas två gånger i veckan, på tisdagar och torsdagar mellan kl 10.00-11.30. Seniorkul leds av Emilie Andersson, Bo Floresjö och Bengt Lundholm.

Alla deltagare är olycksfallsförsäkrade genom Riksidrottsförbundet (Folksam).

Intresseanmälan

Anmälan görs dagtid mellan 13-25 augusti till Magnus Janjons på telefon 070-416 36 55. E-post: magnus.janjons@rfsisu.se Eller via denna länk: http://www.rfsisu.se/dalarna

Det är aldrig för sent att börja träna! Välkommen med din anmälan!

Arrangör: Säters kommun, RF-SISU Dalarna med stöd från Allmänna Arvsfonden.

Kontakta oss

När du kontaktar oss är det Säters kommuns kundtjänst som tar hand om dina frågor. Om du vill prata med en särskild person eller avdelning kan vi koppla dig vidare.

Öppettider

Måndag–fredag (lunchstängt 12.00 - 13.00): 08.00 - 16.15

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Mejla oss

Skicka ditt mejl till kommun@sater.se.

Ring oss

Prata med oss på tfn 0225-55 000.

Besök oss

Besök oss på Rådhuset, Åsgränd 2, Säter.