Ny handbok för hjälp att minska sitt matsvinn

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Svinn och förluster behöver minska i hela livsmedelskedjan. Där har kök, restauranger och livsmedelsbutiker en viktig roll att spela. I den nya handboken, som kompletterar andra existerande stödmaterial, finns många handfasta tips på rutiner som minskar matsvinnet samt hur man kan engagera både anställda och kunder. Handboken lyfter också vilka regler och riktlinjer som kan vara bra att tänka lite extra på när man arbetar för minskat matsvinn.

Handbok ska hjälpa företag minska matsvinnet 

Kontakta oss

När du kontaktar oss är det Säters kommuns kundtjänst som tar hand om dina frågor. Om du vill prata med en särskild person eller avdelning kan vi koppla dig vidare.

Öppettider

Måndag–fredag (lunchstängt 12.00 - 13.00): 08.00 - 16.15

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Mejla oss

Skicka ditt mejl till kommun@sater.se.

Ring oss

Prata med oss på tfn 0225-55 000.

Besök oss

Besök oss på Rådhuset, Åsgränd 2, Säter.