Nu är det dags – hjälp oss hitta värdiga vinnare!

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Nu är det dags att tipsa om Säterföretagare som kvalar in till utmärkelser för sina bedrifter under det gångna året. Följande kategorier ska fyllas med förslag: Årets Företagare, Årets Unga Företagare, Årets Nyföretagare, Årets Värdskap samt Årets Säterambassadör. Förslagen ska vara inne före den 31 december, därefter vidtar juryarbetet. Vinnarna offentliggörs vid Företagarfesten i Säter den 19 mars 2022.

-Vi vill lyfta företagandet och ge goda exempel plats i strålkastarljuset, säger Josefin Enström, Näringslivschef vid Säters kommun. Det är viktigt att premiera och uppmärksamma insatser utöver det vanliga och därmed lyfta fram förebilder bland våra företagare i kommunen. Nu hoppas vi på Säterbornas hjälp att hitta värdiga vinnare.

Två av kategorierna delas ut av Företagarna.
-Årets Företagare är en utmärkelse som går till den som utfört en utmärkande prestation, är engagerad i det lokala näringslivet och genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Årets unga Företagare är 35 år eller yngre och som har uppnått något extra med sitt företagande. Vinnarna lokalt går sedan vidare för nominering till Företagarnas riksfinal, berättar Anna-Maria Nordström, ordförande i Företagarna Säter.

Bland de tre lokalt instiftade priserna Årets Nyföretagare, Årets Värdskap och Årets Säterambassadör hittar vi en ny kategori.
-Ja, Årets Värdskap är en ny för i år. Vi har valt att belysa det viktiga värdskapet och på det viset skapat en utmärkelse som kan ha ett brett startfält med förslag från en mängd olika branscher, säger Anna-Maria Nordström.
-Kriterierna berör bland annat god tillgänglighet, ett aktivt kundfokus som skapar mervärde samt en stolthet både för den egna tjänsten/produkten men också för att verka här i Säters kommun, fyller Cecilia Linnteg, affärsutvecklare Visit Dalarna, på med. Cecilia, som är en av fyra jurygruppsmedlemmar, ser framemot många förslag att jobba med.
– Ja, detta ska bli riktigt spännande, säger hon.

Juryarbetet engagerar många personer med lokal kännedom och/eller kompetens som rör kriterierna. Lista över samtliga medlemmar bifogas.
-Nu ser vi verkligen fram emot många förslag från allmänheten, avslutar Anna-Maria Nordström.

Kriterierna  och jurygrupper för samtliga kategorier finns Hjälp oss hitta värdiga vinnare! | Säter kommun (sater.se)
Förslag till nomineringar mejlas till naring@sater.se

Kontakta oss

När du kontaktar oss är det Säters kommuns kundtjänst som tar hand om dina frågor. Om du vill prata med en särskild person eller avdelning kan vi koppla dig vidare.

Öppettider

Måndag–fredag (lunchstängt 12.00 - 13.00): 08.00 - 16.15

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Mejla oss

Skicka ditt mejl till kommun@sater.se.

Ring oss

Prata med oss på tfn 0225-55 000.

Besök oss

Besök oss på Rådhuset, Åsgränd 2, Säter.