Kommande vattenavstängning Stora Skedvi, Nyberget

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

På grund av planerade underhållsarbeten kommer vattnet behöva stängas av i Nyberget, Stora Skedvi under tisdagen den 28/6. Arbetet beräknas utföras mellan 07:00-17:00. Det kan vara bra att tappa upp vatten för olika behov ni kan tänkas ha under tiden.

Efter en vattenavstängning är det bra att spola ledningarna ett tag då det kan vara luft i ledningarna och vattnet kan vara rostfärgat och kan till exempel missfärga tvätt. Kokningsrekommendation på allt vatten som ska användas till matlagning och förtäring. Vattenprov kommer att skickas på analys och kokningsrekommendation gäller tills dess att ett godkänt/tjänligt provsvar inkommit, provsvaret tar vanligtvis 5-7dagar.
Vi återkommer när kokningsrekommendation upphör och ett drickbart vatten kan garanteras.

Information kring detta har även gått ut till berörda via vår sms-tjänst. Om du inte är registrerad för sms-tjänsten men vill vara det för att snabbt nås av för dig relevant information gällande exempelvis vattenavstängningar, så kan du klicka här för att läsa mer och anmäla dig.

Kontakta oss

När du kontaktar oss är det Säters kommuns kundtjänst som tar hand om dina frågor. Om du vill prata med en särskild person eller avdelning kan vi koppla dig vidare.

Öppettider

Måndag–fredag (lunchstängt 12.00 - 13.00): 08.00 - 16.15

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Mejla oss

Skicka ditt mejl till kommun@sater.se.

Ring oss

Prata med oss på tfn 0225-55 000.

Besök oss

Besök oss på Rådhuset, Åsgränd 2, Säter.