Gustafsföretagare är ”Årets varumärke”

Under Dalarnas största företagarfest Stjärngalan som gick av stapeln för 17e året delades en rad utmärkelser ut till Dalaföretagare för välförtjänta insatser under det gångna året.

Från Säters kommun var Gustafsföretaget Gustafs Scandinavia nominerad i två kategorier; Årets Exportföretag och Årets Varumärke.

Mot tufft motstånd vann de priset Årets Varumärke i Dalarna med motiveringen: ”Genom ett traditionsrikt hantverk och design i absoluta framkant, tillsammans med ett genuint hållbarhetstänkande, har man satt Gustafs på kartan. Målmedvetet har bolaget byggt upp ett kännetecken som ger en känsla av kvalité och kreativitet hos en målgrupp i både när och fjärran.”

Kriterierna för att nomineras i kategorin löd: Årets Varumärke i Dalarna ska under året ha arbetat målmedvetet, strategiskt och framgångsrikt med sitt varumärke. Varumärket och varumärkesarbetet ska vara dokumenterat och förankrat i företaget.

Kolla in Gustafs Scandinavias webbplats.

Säters kommun gratulerar!

Personal som jobbar på Gustafs Scandinavia
Gustafs Scandinavia, Årets Varumärke. Fotograf: Patrik Eriksson/Dalarna Business

Kontakta oss

När du kontaktar oss är det Säters kommuns kundtjänst som tar hand om dina frågor. Om du vill prata med en särskild person eller avdelning kan vi koppla dig vidare.

Öppettider

Måndag–fredag (lunchstängt 12.00 - 13.00): 08.00 - 16.15

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Mejla oss

Skicka ditt mejl till kommun@sater.se.

Ring oss

Prata med oss på tfn 0225-55 000.

Besök oss

Besök oss på Rådhuset, Åsgränd 2, Säter.