Digital marknadsföring – Webbinarie och coaching för företagare

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Via vårt projekt K.R.O.K kan du som företagare titta på ett kostnadsfritt webbinarium i fyra delar kring kundresan och grunderna i hur man kan marknadsföra sitt företag digitalt. Du kan välja att ta del av en eller flera delar av webbinariet för att sedan fortsätta med kostnadsfria coachtimmar med Johan Slotte eller Michael Nilsson från MetaGruppen.

Webbinariet består av följande delar:

  • Del 1: Introduktion digital marknadsföring. En introduktion till kundresan och digital marknadsföring samt hur man bygger varumärket med mera.
  • Del 2: Google. Varför man som företagare ska finnas på Google, vilka verktyg ska man använda sig av etc.
  • Del 3: Sociala medier. Vikten av att synas på sociala medier för att driva trafik till webbsidan.
  • Del 4: Webbsidan. Webbsidan är navet i hela den digitala marknadsföringen. Hur och vad man skall tänka på för att ha en professionell och säljande webbsida.

Du som deltagit på seminariet har sedan möjlighet att boka fördjupad, individuell och kostnadsfri
företagscoaching. Coachsamtalen kan antingen ske fysiskt i Borlänge eller digitalt beroende på vad du önskar och och du kan få tre coachtimmar med möjlighet till utökning.

När du anmält dig får du en länk med inlogg till webbinariet. Anmälan och mer information finns på webbsidan för KROK här.

Fler kostnadsfria stöd inom projektet

  • Seminarium om cybersäkerhet. Du får en djupare förståelse kring cybersäkerhet under seminariet. Föreläsare: Telia Cygate AB samt KPMG AB.
  • En licens för att ta del av över 100 digitala webbinarier i systemet Diploma. Exempel på webbinarier: IT-säkerhet för chefer och ledare, kundservice och merförsäljning, lagen om upphandling på 60 minuter med flera webbinarier.
  • Tid med en Finansieringscoach. Det kan handla om att få hjälp för att se över möjligheten att söka stöd för investeringar, digital och grön omställning, produktutveckling med mera.
  • Tid med en Affärsutvecklingscoach. Det kan handla om helt förutsättningslösa samtal där coachen kan vara ett bollplank i allehanda frågor. Det kan också handla om mer skarpa case där coachen lotsar dig vidare utifrån specifika behov. Coachen har bred kunskap om företagsutveckling och stor kunskap om befintliga insatser/aktörer som kan vara till nytta för företagare om mer specifika insatser krävs. Du kan få max 20 coachtimmar.

Läs mer på webbsidan för projekt KROK.

KROK

Kontakta oss

När du kontaktar oss är det Säters kommuns kundtjänst som tar hand om dina frågor. Om du vill prata med en särskild person eller avdelning kan vi koppla dig vidare.

Öppettider

Måndag–fredag (lunchstängt 12.00 - 13.00): 08.00 - 16.15

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Mejla oss

Skicka ditt mejl till kommun@sater.se.

Ring oss

Prata med oss på tfn 0225-55 000.

Besök oss

Besök oss på Rådhuset, Åsgränd 2, Säter.