Dala-AW en del av hemvändarkampanjen Masa dig hem

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Den 6 maj 2022 lanserades hemvändarkampanjen ”Masa dig hem!” Kampanjen är framtagen av Falun Borlänge-regionen. Falun Borlänge-regionen ägs av kommunerna Säter, Falun, Borlänge och Gagnef. Kampanjen har som mål att få fler invånare i våra kommuner, och framför allt sker marknadsföringen i sociala medier.

Här hittar du film 1 och film 2 på Youtube. Det finns också en webbplats där intresserade kan komma i kontakt med Falun Borlänge-regionen, för att få mer information om hur det kan funka att flytta till Dalarna med allt vad det innebär (jobb, förskola, kommunikationer, fritids och så vidare).

Dala-AW 24 november

Den 24 november anordnas en AW på Biblioteket Live på Medborgarplatsen i Stockholm för de som är nyfikna på Dalarna ska få träffa oss och få mer information om vad en flytt till Dalarna skulle kunna innebära. Här finns inbjudan till evenemanget på Facebook.

Sprid gärna kampanjen och möjligheten att träffa oss i Stockholm till de du tycker borde flytta hit!

Dala AW

Kontakta oss

När du kontaktar oss är det Säters kommuns kundtjänst som tar hand om dina frågor. Om du vill prata med en särskild person eller avdelning kan vi koppla dig vidare.

Öppettider

Måndag–fredag (lunchstängt 12.00 - 13.00): 08.00 - 16.15

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Mejla oss

Skicka ditt mejl till kommun@sater.se.

Ring oss

Prata med oss på tfn 0225-55 000.

Besök oss

Besök oss på Rådhuset, Åsgränd 2, Säter.