Är DU den som norpar de sista biljetterna till Karma Blues?

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Snart är det dags för  skratt, gråt och skönt sväng på Folkets hus i Säter! Föreställningen Karma Blues med Ronny Eriksson och Leo Holmberg spelas tisdag den 29 mars kl 19.00.

Det är stort tryck på  biljettförsäljningen så se till att norpa en biljett så fort som möjligt! Köp biljetter här eller på Säters bibliotek.

Se Ronnys hälsning till Säter här!

Bild på 2 män under ett paraply. De tittar in i kameran
Härligt med en en stor publik! Så kom gärna i god tid så vi undviker trängsel. Det kan bli slutsålt innan föreställningen. Vi har satt taket till 200 biljetter så att det blir luftigt i biograflokalen.
Förboka gärna pausfika
Pausen är viktig vid alla föreställningar men det är ju inte så kul att stå i kö! Så för att allt ska gå så smidigt som möjligt förboka gärna ert fika genom denna länk: Förboka fika HÄR!
Fikabiljett 45kr Kaffe/Te/ Festis och fikabröd
Kaffe/Te 65kr Kaffe/ Te/ Festis och smörgås
I pausen går du då direkt in i danssalen, rummet bredvid kaféet, där visar du din biljett och tar ditt fika. Om du behöver specialkost kontaktar du Folkets hus direkt på 0225-50158 så fixar de det.

Läs mer om föreställningen HÄR

Kontakta oss

När du kontaktar oss är det Säters kommuns kundtjänst som tar hand om dina frågor. Om du vill prata med en särskild person eller avdelning kan vi koppla dig vidare.

Öppettider

Måndag–fredag (lunchstängt 12.00 - 13.00): 08.00 - 16.15

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Mejla oss

Skicka ditt mejl till kommun@sater.se.

Ring oss

Prata med oss på tfn 0225-55 000.

Besök oss

Besök oss på Rådhuset, Åsgränd 2, Säter.