söndag 30 april 2017
Translate

Translate site

Till startsidan Till startsidan

Vi behöver vikarier!

Informationsträff 15 januari 2016 för dig som vill arbeta som timvikarie i Gustafs & St Skedvi

Fredagen den 15 januari 2016 kl 10-12 kommer en informationsträff äga rum på Enbacka skolas expedition i Gustafs. För dig som vill börja vikariera är träffen en möjlighet att få mer information om hur det fungerar att arbeta som timvikarie.

Under träffen får du veta vad det innebär att vara anställd som timvikarie, information om vår verksamhet, vilka förväntningar vi har på våra timvikarier, hur vikariebehovet ser ut just nu samt tid för frågor. Det är störst behov av vikarier på skolan som lärare och elevassistent. Vi bjuder på kaffe och smörgås.

För att anmäla dig:

Skicka ett mail med din anmälan (bifoga ditt CV) till vikgustafsskedvi@sater.se Senast den 13 januari behöver vi din anmälan.

För att få arbeta som vikarie måste du lämna in ett utdrag ur polisens belastningsregister.
Du hittar blanketten här: Länk till blankettlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Beställ gärna ett utdrag redan nu, handläggningstiden är mellan 1-4 veckor. Hinner du få hem utdraget innan informationsträffen så vill vi att du tar med det i oöppnat kuvert, annars lämnar du det vid ett senare tillfälle.

Mer allmän information om att arbeta som timvikarie hittar du även här på hemsidan under fliken allmän information / arbeta hos oss.

Välkommen önskar vi på expeditionen!

Sidan uppdaterad 2016-01-04 av Christina Mårts
Till startsidan Till startsidan
Säters kommun
Rådhuset
783 27 Säter
Tel: 0225-55 000