tisdag 30 maj 2017
Translate

Translate site

Till startsidan Till startsidan

Välfärdstjänster för framtiden

Säters kommun står liksom många andra kommuner inför stora utmaningar. Det blir fler äldre, och utmaningen ligger i att kunna erbjuda alla dessa de kommunala tjänster de behöver för ett bra liv på äldre dagar. En del i detta arbete är att använda teknik som effektiviserar och frigör tid till de uppgifter där det mänskliga mötet behövs. I dagarna besökte Användarföreningen Säters kommun.

Säters kommun står liksom många andra kommuner inför stora utmaningar. Det blir fler äldre, och utmaningen ligger i att kunna erbjuda alla dessa de kommunala tjänster de behöver för ett bra liv på äldre dagar. En del i detta arbete är att använda teknik som effektiviserar och frigör tid till de uppgifter där det mänskliga mötet behövs. Det kräver samverkan mellan bland andra landsting och kommuner. Säters kommun är en kommun som driver på denna utveckling.

I dagarna besökte Användarföreningen Säters kommun. Användarföreningen bedriver nationellt utvecklingsarbete inom området välfärdsteknologi, med Sveriges tekniska högkolor som samarbetspartners.

Du kan läsa mer om det mötet i Användarföreningens veckobrevlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad 2016-09-28 av Marie Palm
Till startsidan Till startsidan
Säters kommun
Rådhuset
783 27 Säter
Tel: 0225-55 000