lördag 27 maj 2017
Translate

Translate site

Till startsidan Till startsidan

Mer Säter i radion!

Dalaradion, Sveriges radio, håller på att bygga upp ett lyssnarnätverk. De vill ha med massor med personer som kommer från alla möjliga håll och kanter i länet och med olika kompetenser.

Nätverket kommer att användas för att söka information ex om de söker ett företag som genomfört ett lyckosamt ägarskifte, en sjuksköterska med viss specialistkompetens, någon som är duktig på att knyppla.

De har också förhoppningen att de som gått med i gänget hjälper oss med förslag och tips som det kan bli bra spännande radio av. Om du känner en intressant person som du tycker att de ska prata med eller om du vill berätta om en sak som har gjort dig väldigt glad eller upprörd, så har du då en enkel väg att använda för att få kontakt med vår Dalaradio.

Det vore jättebra om vi är många från Säters kommun; privat personer, företagare, föreningsaktiva, eldsjälar, kommunanställda som väljer att gå med i nätverket. Det är en möjlighet för oss att synliggöra allt bra som händer!

Är du intresserad?

Gå in på den här internetadressen och anmäl dig: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=161&grupp=19692länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Svara på några få frågor där. KLART!

Sidan uppdaterad 2013-12-12 av Christina Mårts
Till startsidan Till startsidan
Säters kommun
Rådhuset
783 27 Säter
Tel: 0225-55 000