tisdag 30 maj 2017
Translate

Translate site

Till startsidan Till startsidan

Julmarknad med skyltsöndag 27 november

Den 27 november, kl. 14-18 är det dags för traditionsenlig julmarknad med skyltsöndag i den rätta miljön - Säters trästad. Årets program är en perfekt start på advent - väntan på julen.

- Det blir adventssång, Lions har utlottningar varje hel timme, i biblioteket blir det bland annat barnteater, pyssel och SFI-studerande bjuder på bakverk från olika länder, säger Isabelle Felczak,  kultursekreterare, som samordnar programmet under marknaden.

- Det kommer ske saker på många håll i trästaden under söndagen. Kyrkan, sockenstugan och rådhuset håller också öppet med olika spännande aktiviteter. Mycket är för barnen. Det kommer till exempel bli en upprepning av förra årets mycket uppskattade halmlabyrint, och på Rådhuset blir det godisskattjakt.

Till höjdpunkterna hör också den traditionella julskyltningen, där det är som förr - det är på julskyltningen butikerna i Säter julskyltar - inte tidigare.

- Det blir spännande att se vem som vinner tävlingen om julskyltningen i år. Alla har möjlighet att vara med och rösta om vilket skyltfönster som är finast, berättar Helena Åkerberg Hammarström, näringslivschef.

Julmarknaden kommer fyllas av knallar med produkter som hör julen till: kransar, god mat, smide, hantverk med mera.

Läs programmet för julmarknaden och skyltsöndagen här.PDF

För mer information se www.facebook.com/julisaterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad 2016-11-14 av Marie Palm
Till startsidan Till startsidan
Säters kommun
Rådhuset
783 27 Säter
Tel: 0225-55 000