torsdag 25 maj 2017
Translate

Translate site

Till startsidan Till startsidan

Den 31/3 flyttar kundservice från Borlänge resecentrum och då stänger receptionen.

Dalatrafik tar den 1/7 hem beställningscentral/driftledning i egen regi. För att samordna kundservice, beställningsmottagning och trafikledning på bästa sätt så behöver vi samlokalisera oss för att kunna utnyttja alla resurser optimalt. Därför kommer kundservice att flytta den 31/3

Detta innebär att receptionen på Borlänge resecentrum stängs den 31/3. Kundservice finns kvar och kommer precis som tidigare att kunna nås på telefon dygnet runt för att hjälpa till med frågor om när bussen går, vad resan kostar och allt annat som rör resan.

Att kundservice flyttar samman med övriga Dalatrafik kommer att ge Dalatrafiks kunder en ännu bättre service. Vi får mer resurser och en flexiblare verksamhet och det ger oss bättre möjligheter att ta emot och hantera telefon- och mejlärenden för våra kunder i hela Dalarna. Den generella servicen i stort för våra kunder i Dalarna kommer alltså att kunna förbättras i och med flytten.

För fortsatt säkra en bra personlig service för våra resenärer i Borlänge öppnas flera nya försäljningsställen. I och med det blir Dalatrafiks kort och biljetter mer lättillgängliga.

Dalatrafiks försäljningsställen i Borlänge är:

Pressbyrån Borlänge Resecentrum (öppnar under februari)

Kupolen Tobak

ICA Maxi Stormarknad (ny)

Borlänge Turistbyrå i centrum (ny)

En förteckning över alla försäljningsställen i länet finns på dalatrafik.se.

Sidan uppdaterad 2017-01-26 av Camilla K Andersson
Till startsidan Till startsidan
Säters kommun
Rådhuset
783 27 Säter
Tel: 0225-55 000