lördag 29 april 2017
Translate

Translate site

Till startsidan Till startsidan

Starta eget/Ägarskifte

Nyföretagarcentrum

När det gäller nyföretagarfrågor samarbetar vi med Borlänge och Gagnefs kommuner inom ramen för Nyföretagarcentrum Borlänge Gagnef Säter. Där erbjuder vi kostnadsfri rådgivning i samband med start av företag. För ytterligare information om Nyföretagarcentrum kontakta Mathias Bergqvist, kontaktuppgifter finns till höger.

ALMI IFS

Om du inte har svensk bakgrund kan du vända dig till ALMI IFS för att få kostnadsfri rådgivning.

ALMIs IFS rådgivare representerar mångfalden i samhället och ger rådgivning på 28 olika språk. Kontaktperson i Dalarna är Maria Ines Ribeiro de San Juan. Marias kontaktuppgifter hittar du om du klickar här.länk till annan webbplats

Ägarskiftescentrum

"Ett lyckat ägarskifte är ett skifte där alla inblandade, de som lämnar, de som tar över och de som stannar, kan känna sig tillfreds med resultatet såväl som procesen dit"

Alla företagare står förr eller senare inför ett ägarskifte. För att lyckas med ett ägarskifte är det viktigt att utgå från de egna värderingarna oavsett om det är ett skifte inom familjen, till en anställd eller extern part. Behöver du stöd och rådgivning gällande ägarskifte?

Kontaktuppgifter till Ägarskiftescentrum hittar du om du klickar härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad 2016-10-03 av Ulrika Anderson
Till startsidan Till startsidan
Kontakt
  • Nyföretagarcentrum
  • Projektledare
  • Mathias Bergqvist
  • Skicka e-post
  • Tel: 0243-734 88
Säters kommun
Rådhuset
783 27 Säter
Tel: 0225-55 000